Thuis

Shenzhen ChinaStar Optoelectronic Co., Limited.

Bedrijfsprofiel

Gevestigd in Shenzhen, Optoelectronic Beperkt Co. van Shenzhen ChinaStar. Met fabriek meer dan 10000㎡, met moderne workshop voor onderzoekbureau, laboratorium, elektronische verwerking, assemblerend, aanpassend, en verouderend, verzekert ChinaStar het productievermogen jaarlijks van 50000M2-LEIDENE vertoning voor alle types, en kan de één pakketdienst voor onze cliënten verlenen die van adviseur, productie, aanpassing en test, aan na de dienst opleiden.


ChinaStar produceert een volledige waaier van Geleide vertoning, met inbegrip van openlucht volledige kleuren LEIDENE vertoningsreeks, binnen LEIDENE vertoningsreeks, LEIDENE gordijnvertoning, LEIDENE netvertoning, LEIDENE magische vertoningsraad en binnen enige/dubbele kleuren LEIDENE vertoning, flexibele zachte strook LEIDENE vertoning, Glas Geleide Vertoning, Media Voorgevel, enz. De LEIDENE vertoningsproducten van ons bedrijf worden over de hele wereld verkocht goed, zoals de V.S., Japan, Australië, Rusland, Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Met uitzonderlijke kwaliteit, redelijke prijs en de perfecte naverkoopdienst, heeft ChinaStar erkenning en hoge reputatie uit onze klanten verkregen.

ChinaStar positief praktijken de milieubescherming en de energie - besparing. In 2009, ontwikkelden wij openluchtsmd-LEIDENE vertonings met succes-helderheid, hitteextractie en waterondoordringbaar maken, en maakten etc. op deficiënties van de traditionele LEIDENE Vertoning van kleine het bekijken hoek, de niet-uniforme kleur van de module, grote machtsconsumptie, overgewicht. In 2010, bracht ChinaStar LEIDENE Media Voorgevelproducten als flexibele LEIDENE videostrook uit, Flintglas Transparante Vertoning, van de LEIDENE Voor de Media de Dienststrook Voorgevel, Zonne Geleide Vertoning, die partijenogen aantrekt en zeer goede commentaar van deskundigen en audients bereikt.

Sinds zijn stichting, heeft ChinaStar aangedrongen op het principe van de bouw van prima merk met superieure kwaliteit en dienst, die uitvoerige oplossingen etc. de verstrekken voor diverse industrieën, met inbegrip van overheid, hotel, post, stadion. Naast het bezitten van enkelen van onafhankelijke kerntechnologie en octrooien, bouwde ChinaStar ten eerste de ondernemingsnorm op, die effectief de gezonde ontwikkeling van de Chinese LEIDENE vertoningsindustrie, opeenvolgend bevordert, ChinaStar onderneemt partijen van hoogte - kwaliteitsprojecten in binnenlands en overzee.

Wij heten over de hele wereld warm cliënten van welkom om ons voor meer informatie te contacteren, en wij verheugen ons op het vestigen van zakelijke relaties op lange termijn met klanten wereldwijd.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

ChinaStargeschiedenis

 

 

ChinaStar: Jaar na jaar

2015

Productlanceringen & Nieuws:

 • ChinaStar lanceert nieuw controlesysteem wat door mobiele app met Wifi voor affiche geleide vertoningsseries controleren
 • ChinaStar lanceert Voor Op service gerichte Videomedia Voorgevel als P10, P16, P20
 • De Reeks4k Vertoningen van volgende-generatiechinastar UltraRes p1.6, p1.9, p2.0 Binnenseries
 • P3 P4 Openluchtaffiche Geleide vertoning, P6 Glasaffiche geleide vertoning.
 • ChinaStar kondigt Voor Open Moduleonderdompeling P10 P16 SMD P8 P10 P16 aan

 

2014

Productlanceringen & Nieuws:

 • De Waterdichte Glas geleide vertoning van ChinaStarlanceringen P8 P10 P16 IP68.
 • De Openlucht Geleide Vertoning van ChinaStarlanceringen P3 P4, met meer dan 6000 neethelderheid.
 • De Openluchthuur die van ChinaStarlanceringen P3.91 P4.81 P6.25 Geleide Vertoning gieten.

 

2013

Productlanceringen & Nieuws:

 • ChinaStar kondigt P6 P8 P10 P16 semi-Openluchtglas geleide vertoning aan
 • ChinaStar kondigt Energie aan - besparings Openlucht Geleide Vertoning P10 en P16, die ongeveer 30% macht kunnen bewaren dan traditie geleide vertoning.
 • ChinaStar kondigt P8 P10 Interactieve videovloer aan.

 

2012

Productlanceringen & Nieuws:

 • ChinaStar bewoog zich aan nieuw de Industriegebied, wat meer dan 20 000Square-meter, met meer dan 6000 Vierkante meter Geleide Vertoningsoutput elke monthes bezetten.

 

2011

Productlanceringen & Nieuws:

 • ChinaStar door weinig bedrijf wordt gevestigd dat met servial jaren is ervaart op geleide vertoningsgebieden dat.
 • Leidden de grote output van het ChinaStarbegin met Geleide Vertoningsmodule voor alle binnenseries en Openluchtseries, en de overeenkomst vertoningsprojecten met partner zowel in binnenlands als oveseas.
Shenzhen ChinaStar Optoelectronic Co., Limited. Shenzhen ChinaStar Optoelectronic Co., Limited. Shenzhen ChinaStar Optoelectronic Co., Limited. Shenzhen ChinaStar Optoelectronic Co., Limited. Shenzhen ChinaStar Optoelectronic Co., Limited. Shenzhen ChinaStar Optoelectronic Co., Limited. Shenzhen ChinaStar Optoelectronic Co., Limited. Shenzhen ChinaStar Optoelectronic Co., Limited.
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : ChinaStar

Aantal werknemers : 380~420

Jaarlijkse omzet : 45000000-50000000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit volledig kleur geleid paneel voor verkoop Van goede kwaliteit volledig kleur geleid paneel voor verkoop Van goede kwaliteit volledig kleur geleid paneel voor verkoop Van goede kwaliteit volledig kleur geleid paneel voor verkoop