Thuis Nieuws

Hoe kan indentify wij de kwaliteit van LEIDENE vertoningen

Certificaat
Van goede kwaliteit volledig kleur geleid paneel voor verkoop
Van goede kwaliteit volledig kleur geleid paneel voor verkoop
Klantenoverzichten
Сіздің Openlucht Geleide дисплейі жыл бойы өте жақсы жұмыс істейді 4, енді 8 метр сыртқы жарықдиодты дисплеймен 16 метр сияқты тағы бір үлкен өлшемді сатып алғым келеді.

—— Nina Litvinova van Kazachstan

Biz 6 yıldan fazlaișbirliği var, ve biz iyi bir ortak, ben kazanmak kazanmak gibi van için kazanmak, ben seninle haar zaman ișbirliği yapmak istiyorum ......

—— Arif Ali TEKTAS van Turkije

Kalinya untuk memasang vertoning van Ini adalah pertama yang dipimpin, dengan senanghati melatih saya Di pabrik Anda dalam pengoperasian pemeliharaan dan van Anda, juga van Anda van terima kasih untuk videoyang rekam…

—— Luky videotron van Indonesië

Viel zeer betrouwbaar aan samengewerkt met u, eigenlijk zijn er sommige problemen maar u hielp aan op tijd opgelost, is het o.k. ik zal samenwerken met u .....

—— Marc Michaelson van Engeland

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Hoe kan indentify wij de kwaliteit van LEIDENE vertoningen
Hoe kan indentify wij de kwaliteit van LEIDENE vertoningen

Met de toepassing van LEIDENE vertoningen op allerlei gebieden, worden more and more mensen vertrouwd met en beginnen hen te gebruiken. Hoe kunnen wij de kwaliteit van LEIDENE vertoningen om het meest geschikte product met hoge kostenprestaties voor ons te kiezen beoordelen? Op basis van de kennis van hun fundamentele technologische normen, kunnen wij indentify hun kwaliteit van de aspecten van hun functie en prestaties.

Eerst, van het aspect van hun functie, de basisfunctie van LEIDENE vertoningen is teksten, beelden en video's aan een hoop mensen te tonen. Het belangrijkste ding moet een echte show van de materialen maken. Daarom is de hifi noodzakelijk. Wij kunnen de trouw door het aanpassen van de volgende technologische normen verbeteren.

1 Helderheid、

De graad van helderheid brengt mensen een directe betekenis. Zodra wij de LEIDENE vertoning zien, kunnen wij het ontdekken. Ben niet van mening dat hoger de helderheid, beter het tonende effect. Het tonende effect hangt van de gebruikende milieu en het bekijken afstand af. Voor binnenvertoningen, is het gewoonlijk over 1000nit. Voor openluchtdegenen, is het gewoonlijk groter dan 6000nit. Voor semi-openluchtdegenen, is het gewoonlijk tussen 2500nit en 5000nit. Hoge resolutiedegenen vereisen nog lagere helderheid, gewoonlijk over 100nit aan 300nit. In een woord, is de meest geschikte helderheid die niet alleen publiek maakt beelden in verschillende milieu's duidelijk zien maar ook hun ogen niet terwijl lange tijd op het letten kwetst.

2、 Kleurentemperatuur

Wanneer de beeldkleuren niet hetzelfde als of verschillend met die van de echte materialen zijn, zal het beeld zijn trouw verliezen. Dit is verwant met de kleurentemperatuur van witbalans. Als de mensen op LEIDENE vertoningen direct letten, is de geschikte kleurentemperatuur van witbalans beteen 6500K aan 8000K. Als de LEIDENE vertoningen door TV-posten worden overgebracht, moet de kleurentemperatuur aan ongeveer 5500K worden aangepast. Op deze wijze, zullen de beelden op LEIDENE vertoningen na overgebracht door videocamera's echt zijn.

het Bekijken 3、 hoek

Zoals voor het vertoningsmateriaal, groter de het bekijken hoek, beter het tonende effect, en natuurlijk groter het het bekijken werkingsgebied. De het bekijken hoeken kunnen in horizontale en verticale worden verdeeld. Tot nu toe, voor binnen volledig-kleuren LEIDENE vertoningen, horizontale kan en verticale groter zijn dan 140° en respectievelijk 100°. Voor openlucht volledig-kleuren LEIDENE vertoningen, horizontale kan en verticale groter zijn dan 100° en respectievelijk 90°. Op basis van het zien van beelden duidelijk en volledig binnen het werkingsgebied van het bekijken hoek, kunnen de kleuren niet verschillend zijn terwijl het letten op vanuit verschillende het bekijken invalshoeken. Dit is hoofdzakelijk verwant met de regeling van de RGB spaanders tijdens de inkapseling van LEIDENE lampen. Tot nu toe, zijn er twee manieren van regeling:

Hoe kan indentify wij de kwaliteit van LEIDENE vertoningen

 

grijze schaal 4、

Wanneer de betekenis van lagen op het scherm niet goed is en er het fenomeen van het verliezen van pixel die met materialen worden vergeleken is, betekent dit dat het grijze niveau laag is en het scherm kan niet de materialen op een echte manier duidelijk tonen. De professionele testende manier is grijze schaalstroken te gebruiken, waardoor de mensen het grijze niveau kunnen duidelijk zien. Tot nu toe, kunnen de ondernemingen grijze schaal met 16 bits realiseren. In de toekomst, zal het 18bit bereiken. De volgende beelden tonen grijze schaalstroken die voor het testen worden gebruikt:

Hoe kan indentify wij de kwaliteit van LEIDENE vertoningen

 

 

5 Vernieuwingsfrequentie、

Als de trilling lijkt wanneer de mensen op LEIDENE vertoningen letten en als de donkere lijnen lijken wanneer wij camera's gebruiken om een schot te maken, betekent het de vernieuwingsfrequentie laag is. De vernieuwingsfrequentie groter zal dan 300Hz het bekijken van mensen geen effect beïnvloeden. Nochtans, als het tonende effect terwijl het gebruiken van camera's of videocamera's goed is, zal de vernieuwingsfrequentie boven 2000Hz zijn. De volgende beelden tonen de vergelijking tussen hoge en lage vernieuwingsfrequentie:

Hoe kan indentify wij de kwaliteit van LEIDENE vertoningen

 

 

contrast 6、

Wanneer wij op beelden op LEIDENE vertoningen letten, soms zullen wij vinden zij een klein beetje wit en grijs zijn, als gaas die op hen behandelen. Dit betekent hun contrast laag is. Gewoonlijk, kan het contrast niet lager zijn dan 1000:1. Het contrast is hoofdzakelijk verwant met de inkapseling van LEIDENE lampen en het ontwerp van modulemaskers. Het contrast van LEIDENE lampen op zwarte houders is veel hoger dan dat van LEIDENE lampen met witte houders. De volgende beelden tonen de effect vergelijking:

Hoe kan indentify wij de kwaliteit van LEIDENE vertoningen

 

 

uniformiteit 7、

De verschijning van vlekken en mozaïek op LEIDENE vertoningen hoofdzakelijk met betrekking tot de helderheid en kleurenuniformiteit van LEIDENE lampen. Wij kunnen de helderheid en kleurenuniformiteit van LEIDENE vertoningen controleren door hun RGB en witte kleuren te testen. De volgende beelden tonen de test en effect vergelijking:

Hoe kan indentify wij de kwaliteit van LEIDENE vertoningen

 

Hoe kan indentify wij de kwaliteit van LEIDENE vertoningen

 

Na het kennen van de functies, zou een LEIDENE vertoning van uitstekende kwaliteit goede prestaties ook moeten hebben. Wij kunnen indentify zijn prestaties door de volgende methodes.

(1) onbeheerste Pixel、 (onder garantie)

Onbeheerste de pixel kunnen in pixel normaal aan en uit worden verdeeld. De volgende lijst toont de normen en de klassen in deze industrie:

Hoe kan indentify wij de kwaliteit van LEIDENE vertoningen

 

Met de ontwikkeling van hoge resolutie LEIDENE vertoningen, kunnen wij deze normen niet meer toepassen om hen te beoordelen. De norm zou, met het tarief pixel hoger moeten zijn onbeheerst onder 1X10-5

(2) Mate、 van bescherming en veiligheid

De mate van bescherming kunnen in waterdichte niveaus en stofdichte niveaus worden verdeeld. Groter het IP aantal, hoger de mate van bescherming. De volgende lijst toont de normen in deze industrie:

 

Hoe kan indentify wij de kwaliteit van LEIDENE vertoningen

afety kan door de volgende aspecten worden vertegenwoordigd: 1. Lekkagestroom (wanneer geschatte voltageX1.1, de stroom van de aardelekkage ≤3.5mA zou moeten zijn; 2. Diëlektrische sterkte (op de voorwaarde van de test van 1500V, 1min-zonder isolatieanalyse).

(3) Energieverbruik、 en energierendement

Door de machtsconsumptie te verminderen en het energierendement te verbeteren, kunnen wij de temperatuur verminderen en de levensduur van LEIDENE vertoningen verlengen.

Als de temperatuur lager 10℃ is, zal de levensduur verdubbelen. De vermindering van energieverbruik en de verbetering van energierendement kunnen zijn

gerealiseerd door de volgende aspecten:

Leiden een、 met lage Vf-waarde

B、 Constante huidige bestuurder IC met lage Vds-waarde

C、 PCB met lage impedantie

D、 Module het werk voltage: 4.2V 3.8V

E、 de overdrachtefficiency van de Omschakelingsvoeding PFC≥0.95 (≥ 0,85)

(4) Betrouwbaarheid、

Alhoewel het effect van het LEIDEN scherm zeer goed is, als zijn betrouwbaarheid en stabiliteit laag zijn, is zijn kwaliteit ook zeer laag. Voor

verbetering van betrouwbaarheid, kunnen ons wij op de volgende aspecten concentreren:

Een materiële selectie、: Materiële analyse

B、 Thermisch ontwerp: hittedissipatie en distributie

C、 Overtolligheid: omschakelingsvoeding, controlemechanisme en PCB-kring

D、 Materiële tolerantie: 20% marge

E、 de test van de Simulatiecontrole voor betrouwbaarheid: levensduur, authentificatie

Na de bovengenoemde studie, wanneer wij op het LEIDEN scherm letten, zullen wij het weten hoe te om zijn kwaliteit te controleren en indentify zijn klasse. Daarom zullen wij definitief een product het meest geschikt aan ons met hoge kostenprestaties kiezen.

Bartijd : 2018-02-14 22:14:59 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen ChinaStar Optoelectronic Co., Limited.

Contactpersoon: Mr. Jason Guan

Tel.: +86 134 3062 7247

Fax: 86-755-32817186

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)