Thuis Over ons

Shenzhen ChinaStar Optoelectronic Co., Limited. Kwaliteitscontrole

Certificaat
Van goede kwaliteit volledig kleur geleid paneel voor verkoop
Van goede kwaliteit volledig kleur geleid paneel voor verkoop
Klantenoverzichten
Сіздің Openlucht Geleide дисплейі жыл бойы өте жақсы жұмыс істейді 4, енді 8 метр сыртқы жарықдиодты дисплеймен 16 метр сияқты тағы бір үлкен өлшемді сатып алғым келеді.

—— Nina Litvinova van Kazachstan

Biz 6 yıldan fazlaișbirliği var, ve biz iyi bir ortak, ben kazanmak kazanmak gibi van için kazanmak, ben seninle haar zaman ișbirliği yapmak istiyorum ......

—— Arif Ali TEKTAS van Turkije

Kalinya untuk memasang vertoning van Ini adalah pertama yang dipimpin, dengan senanghati melatih saya Di pabrik Anda dalam pengoperasian pemeliharaan dan van Anda, juga van Anda van terima kasih untuk videoyang rekam…

—— Luky videotron van Indonesië

Viel zeer betrouwbaar aan samengewerkt met u, eigenlijk zijn er sommige problemen maar u hielp aan op tijd opgelost, is het o.k. ik zal samenwerken met u .....

—— Marc Michaelson van Engeland

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

 

 

Het verschil tussen bedrijven en producten is kwaliteitscontrolebeheer, ChinaStar-instrumenten strikte kwaliteitsbewaking in het kopen, het ontwikkelen zich, productie, en de na-dienst, in het kopen van proces wij censureren en de mogelijkheden en de betrouwbaarheid van onze leveranciers analyseren, in het ontwikkelen van proces, wordt de proefproductie en per productie uitgevoerd alvorens in grote schaalproductie, in productieproces, IPQC, FQC en QA te gaan zal inspecteren volledig productieproces verzekerend productkwaliteit alvorens aan klanten te verschepen. ChinaStar waarborgt zijn producten en waardeert zijn reputatie van kwaliteit.

 

Het beleid van de ChinaStarkwaliteitscontrole: marktgericht, instructie-geleid, en voortdurende verbetering samen met cliënten, die klanten van uitstekende producten en de eminente diensten verzekeren te voorzien.

Systeem voor kwaliteitscontrole


ChinaStarsysteem voor kwaliteitscontrole: ISO9001: 2009 de kwaliteitsbewakingssysteem van gidsenchinastar, met hoofdgrafiekstroom hieronder:

 


1. De klant komt eerst

 

2. Duidelijk-verklaarde Procesures en instructies

 

3. Volledige participatie voor al personeel

 

4. Processen het door:sturen

 

5. Het systeem voor kwaliteitscontrole verbetert beheer

 

6. Ononderbroken Improvement7. Wederzijds voordelige verhoudingen met klanten

 


Kwaliteitsorganisatie


De structuur van kwaliteitscontroleorganisatie van ChinaStar: onder de leiding direct door voorzitter en CEO van ChinaStar, door productieafdeling, technologieafdeling en kwaliteitscontroleafdeling die wordt deelgenomen.

 


QC Afdelingen


ChinaStarqc is verdeeld in vier stappen:


1. IQC (inkomende kwaliteitscontrole)
IQC wordt behoorlijk gedaan door pakhuis en technologieafdeling; Overeenkomstig vastgelegde normen en instrucitons, vóór het grote schaal kopen, en massaproduktie van geëindigd - de producten, steekproeven worden van grondstoffen strikt getest, de gebrekkige te behandelen, of belangrijke IQC door:sturen aan relatieve leveranciers van dergelijke materialen; dit alles heeft, doen ervoor zorgen dat allen aan de normen en de instructies van ChinaStar IQC voldoet.


2. IPQC: De Kwaliteitscontrole van het inputproces
De Production&Techafdelingen volgen strikt de verrichtingsinstructies van IPQC, die omvat: Van de „LEIDENE de instructies vertoningsproductie“, „LEIDENE vertoningsinstructies voor lijm-vult“, van de „LEIDENE de verrichtingsinstructies vertoningsassemblage“, ect. Alle productiewerknemers krijgen strikte opleiding alvorens in hun het werkposities te gaan, en het werkinstructies moeten strikt worden uitgevoerd.


3. FQC: Beëindig Kwaliteitscontrole
Eens zijn de bovengenoemde 2 processen gebeëindigd, wordt FQC in werking gesteld, zoals van de „LEIDENE de instructies vertoningstest“, „het LEIDENE vertoning verouderen testinstructies“, van „LEIDENE begeleiding vertonings de packaing verrichtingen“, ect, om goede prestaties van geëindigd te verzekeren - producten.


4. Projectinstallatie en de naverkoopdienst
De geleide Vertoningsinstallatie is strikt met de van de LEIDENE vereisten vertoningsinstallatie en de verrichtingshandboeken in overeenstemming van ChinaStar.Once het volledig geïnstalleerd is, maakt ChinaStar onderzoek van de tevredenheid van cliënten, en maakt het volgende volgen voor prestaties van geleide vertoningen.

Certificaten
 • Shenzhen ChinaStar Optoelectronic Co., Limited.

  Standaard:ISO 9001:2015

  Aantal:10135039Q

  Uitgiftedatum:2018-10-12

  Vervaldatum:2021-10-11

  Scope / Range:Led Advertising Displays

  Uitgegeven door:UKAS

 • Shenzhen ChinaStar Optoelectronic Co., Limited.

  Standaard:ISO14001:2015

  Aantal:10135039E

  Uitgiftedatum:2018-10-12

  Vervaldatum:2021-10-11

  Scope / Range:Led Advertising Displays

  Uitgegeven door:UKAS

 • Shenzhen ChinaStar Optoelectronic Co., Limited.

  Standaard:CE

  Aantal:18ZCTE0928002EC

  Uitgiftedatum:2018-10-19

  Scope / Range:Advertising video led display

  Uitgegeven door:ZCT

 • Shenzhen ChinaStar Optoelectronic Co., Limited.

  Standaard:FCC

  Aantal:18ZCTE0928002FC

  Uitgiftedatum:2018-10-19

  Scope / Range:Led Video Displays

  Uitgegeven door:ZCT

 • Shenzhen ChinaStar Optoelectronic Co., Limited.

  Standaard:ROHS

  Aantal:18ZCTC0928002RC

  Uitgiftedatum:2018-10-19

  Scope / Range:LED Video Display

  Uitgegeven door:ZCT

Contactgegevens
Shenzhen ChinaStar Optoelectronic Co., Limited.

Contactpersoon: Mr. Jason Guan

Tel.: 86-755-32817186

Fax: 86-755-32817186

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)